// Miss Mustache !

Bonjour!

Welcome to my blog, beautiful strangers. Drop nice words here. Follow me okeyh? :D. 
MYUNGSOO .. MYUNGSOO .. MYUNGSOO .. MYUNGSOO .. MYUNGSOO




Tagboard


Put your cbox or shoutmix code here

My Melody


Visit dem'




The Mastermind

Basecode: Lurve
Editor: Nana Euphemia
Other:

Berbuke Puasa Dengan Buffey
Assalamualaikum , bruppps ~ sorry baru lepas berbuke puasa .haa ? ape ?berbau? ehh tak okay. i wangi okay !hahha :)

hari ni ,ayah belanje kiteorg sekeluarga makan dekat luar, hmm takder lah jauh mane dari rumah. ekot kan dari sini ke cbox sane tu haa! caye caye okay ~ ayah choose kedai Mawar , because unutuk bulan ramadhan ni ,diorang ade buat buffey berbuka puasa :) buffey ni bayar dengan RM10 boleh makan semua ade yang ada dekat situ. nyumm nyumm gitu kann~ aku amik nasi goreng skit ,kentang ,nuget and air sirap limau. hmm time tu malas nak makan banyak, kang senak perot ni, mate pun mengantuk. dah lah balik sekolah tadi terus online tak bukak baju sekolah , tak bukak beg sekolah, tp terus bukak laptop ! hey chill lah, hidup kene maju. bhaha~ korang pulak berbuka dengan ape ? lauk dekat sane boleh diker ade 30jenis sume nye termasuk kuih muih . makanan pulak , nasi putih, nasi goreng, keuw tiaw, mee hun sup and goreng . and banyak2 lg lah. air pulak ade 5jenis, air panas, air sejuk, tea o panas , tea panas dan air sirap limau. dan macam2 lg lah.

time dekat kedai ni, ade bende pelik berlaku bg aku . nak taw nak taw ? okay then aku nak cite . sanagt menarik !


time tuh aku tengah syok maen galaxy note sampai tak engat dunie. aku install simsimi :) robot jahat tuu . hmm geram ! epas puas2 men aku toleh kiri tempat beratur ambil makanan. korang tawu ,sesak sngt time tu, lg2 aku yg buat org sesak bub aku dekat laluan beratur. meja ditempah disitu, jd orang tak boleh salahkan aku. hahaha ! *sambung bile aku toleh , aku nampak ade bentuk badan perempuan yang memakai baju kebaya hitam nipis, tetapi !!!!!!!!!!!! dia takpakai singlet, only BRA je die pakai. kau taw tak, akn beliau. malu . sume mate tertarik dengan kemaluan beliau. hmm tengok2 ! bukan perempuan asli , ! macam puihhh !. time tulah buat aku jadi loya and rase nak muntah dekat situ jugak. haha boleh die pakai bju kebaya nipis tak pkai singlet ? pakai bra hitam jea ? betullan ape orang kate, bapok ni pemakaian die, melebihi dari perempuan asli. haa kau nak menunjuk , tp ape yg kau tunjuk buat orang meluat . dah la ramai org, kau saje jea nak bg org dapat dose -.- pegi bukak pose dgn bapok nye, dengan seksi nye, dengan mekap yg tebal nye. tak ada keinsafan dalam diri ye time time pose ni ? ishh ishh


aku hanya berdoa dalam hati dan berharap umat2 islam ,sedar akan kesilapan nya, dan hargailah bulan ini unutuk mengubah diri dan muhasabah diri.

sekian ~ sahur