// Miss Mustache !

Bonjour!

Welcome to my blog, beautiful strangers. Drop nice words here. Follow me okeyh? :D. 
MYUNGSOO .. MYUNGSOO .. MYUNGSOO .. MYUNGSOO .. MYUNGSOO




Tagboard


Put your cbox or shoutmix code here

My Melody


Visit dem'




The Mastermind

Basecode: Lurve
Editor: Nana Euphemia
Other:

Geram Lhai Gn Budop Budop Nehh
Assalamualaikum !

beby pink , ara ade cite nak kongsi , nak tawu tak? ade org kan tak ske gn ara . bukan sorang tp 3orang !sangat sedih kan. asl ara komen je apa2 men dorg ludah balik kat ara :( i dont why . but its really hurt , never one know. hmm tapi siyes lah dah lme sabar . fuhh ! kalau korang tak ske aku sudah lah ,aku pun taknak tehegehh lah nak kawan gn org tak ske aku. aku tacing betol2 ni !takder maen2 nye dehh ! huh ....

biar lah takesahh ! nak hidup happy gn beby pink ~ benci korang ! huh tacinkk2 !

east : BOOM SHAKALAKAA ~ BUDAK HINGUSAN ..

fatin : BOOM SHAKALAKAA MULUT ITIK ~

sentapp lahh , aku takpena ejek korang pun. hmm takpelah sumpah aku sentap aku tak maen2 okay .

dah lah ptg td aku kene tunjal2 kepale dengan adek aku. pastu sign in fb tgk org ejek2 aku :( sedihh yayy . bukan aku takley buat gurau. tp sampai post sume orang bace buat aku malu and sedih bile orang yg aku anggap kawan ejek aku sendiiri .ke kau taknak kwn gn aku ? cakap lah.. aku takan kaco orang yang tak ske aku pecaye lahh . aku nak cakap banyak pun takgne lah, manusie sekrang bukan senang nak memahami perasaan orang lain mcm aku gak .tak terkecuali.. tp bile aku dah ckp , kaurang jgn lah ejek2 aku lg, gurau2 bende lain lah. mulut itiik ? ye emg aku mulut itik .tp tak sume ade mulut itik macam aku. budak hingusan ? memang payah nak jumpe budak hingusan macam aku .

terime kaseh atas layanan . aku takske nak celoteh bukan2 macam ni, tapi keadaan memaksa. hm yela , bende buruk sume kat aku. aku tak sempurna mane pun. takmacam korang kan. perfect like prince and princessess. takpe tacink bukan lame pun . takperlu mintak maaf and takperlu pujuk. Aku sendiri akan pujuk diri. aku tak ske org pujuk. nty aku yang melebih :) dosa sentap lame2 .

bye assalamualaikum :)