// Miss Mustache !

Bonjour!

Welcome to my blog, beautiful strangers. Drop nice words here. Follow me okeyh? :D. 
MYUNGSOO .. MYUNGSOO .. MYUNGSOO .. MYUNGSOO .. MYUNGSOO




Tagboard


Put your cbox or shoutmix code here

My Melody


Visit dem'




The Mastermind

Basecode: Lurve
Editor: Nana Euphemia
Other:

Muka Keluar Tv , say Peacee !
Assalamualaikum :) hehe hari ni ara nak cite sikit pasal seorang awek cun ,woahh ! kalau awek cun mesti korang suke kan kan kan . ara dah lame nak cite pasal nie, tp taktaw bile and dah tak ingat nak cite pasal nie. ohh btw name die SAFIMA IDAYU haha umur die tak pasti. die stay jelebu negeri sembilan haha. nak tawu mane ara jumpe die ?okay mari kite ngumpat gosip sama !

okay, ara kenal die mase bulan 6 kot rasenye ,okay safima ni kawan dengan NIRFAN RAZIF penipu tegar dunie lah kan. time tu jugak ara ade ngam ngam lah dengan nirfan tu.
one day, ara and nirfan gadoh, gadoh pasal ape tu malas nak pikir, because not important to save it in my mind. haha. okay then, safima lah jadi mangsa keadaan jadi POSTWOMEN hm jadi post women, cepat je die mnghantar surat kat aku. aku lak, apesal die nie nak sebok pasal aku dengan nirfan nie kan. muke panas jea kan apesal die sebok2 kan. oklah dari situ kenal2 dengan safima .time tu only di facebook betul lah kate NAJWA LATIF CINTA MUKA BUKU dengan safima hahahhaa.

okay time tu jugak, safima tnye dekat ara"ara, nk tnye ni, betul ke picture razif tu?"
seriosly, you make me shock ! like a monkey on the tree you know. sebab mamat tu cakap safima kakak kat sekolah die -.- penipu besar lagi. but now naseb baek aku amik keputusan jauh dari die. sangatlah mencurigakan ! lepas tu, aku and safima jadi anti NIRFAN RAZIF HAHAHA, because die pakai muke artis filipina .eyahhh ! lagi sorg pun pakai pict filipina, name NICKY ASH DANIEL. haha aku tegur hari tu , terus belok aku.

haha, perhatian NIRFAN RAZIF ade 3nyawa !jika berkenalan dengan die, dapat bunuh die. saya bg rm1000 ! faham ?hahaha.
3nyawa mean FLORA DANTES dan IZAMZ ZAINAL dan HANAZ ZAINAL naseb baek aku dah takde kene mngena dengan dorg sume tu. kalau tak hm aku jadi bahan lawak lah, dah2 la kutuk2 pakwe aku. ingat diorang perfectt lah, dunie memang boleh buat semua perfect, tp akhirat. dosa2 tu tak kan menjadikan seorang tu perfect .

tgk lah tuuu sape kat bawah nie , cer teka cer teka hahahaha !

ni lah safima idayu , jeng jeng jeng ! cantik tak cantik tak ?

tgklah sape adik die,, kakak die pun kene cantik gak . iweeee ~