// Miss Mustache !

Bonjour!

Welcome to my blog, beautiful strangers. Drop nice words here. Follow me okeyh? :D. 
MYUNGSOO .. MYUNGSOO .. MYUNGSOO .. MYUNGSOO .. MYUNGSOO




Tagboard


Put your cbox or shoutmix code here

My Melody


Visit dem'




The Mastermind

Basecode: Lurve
Editor: Nana Euphemia
Other:

my lola sengal :)
Assalamualaikum ,fuhh !kenape perasaan ni cuak memanjang, nak tawu kenape ?

triall will comee nextt weekk ! arghhh ! benci bile dengar pmr pmr.dah macam hantu PMR dah kan bunyik dia. hmm harap2 dapat ape yang aku impikan, hm exam2 pun boleh unline lagi kan? tu hobi, memang takboleh nak lepaskan lah kan, for reader yang bace tu, bile dah bace terus kan lah doakan kejayaan aku, terima kasih daun keladi ,kalau boleh nak hari2. hehe, doakan taw! jgn tenganga bile baca entri aku ni, maklumlah cakap pun takbetol ,lgi nak buat karangan kan? okaylah, ara nak cite pasal cik gebu kite ,name die lola kitty:) comel kan, tp aku pgl kitty jea.

perangai-perangai tak dapat disembunyikan oleh si gebu :-

cik gebu nie, walaupun usia semakin meningkat, pantang bile tgk mainan kat lantai, tali-tali, kapet2 , lagi2 pantang bile tgk orang berlari dalam rumah, hmm die pun ikot same jadi pelarian dalam rumah. haha si gebu ni, dulu time kecik, punggung die gebu, besar pulak tu, muka die bulat tak macam kucing kurap yang lain hehe, die suke bersihkan bulu die yang gebu tu ! sangat nice.

dulu die ade adik kecik, tp ayah dah buang adik kecik, adik kecik pun hyper sebijik macam die, kalau dalam rumah, jgn cakap lah, berlari ke hulu ke hilir due ekor beradik tu, aku gn family nak tgk tv pun tak senang. kalau kiteorang baring ramai2 depan tv, ske aty moyang die pijak aku aku, pastu lompat atas muka. hahaha.

si gebu nie, ske makan bende yang bkan2 , macam lipas, mengkarung. ape2 jela yang berkaitan dengan makanan jijik ! nak taw satu cerite ? dulu ayah bawak si gebu kat tempat lain ,nak buang die dekat flat depan sane. 2 hari lepas tu, bile bukak pintu, die ade kat depan rumah !! macam mana die boleh datang snie balik ??? dia jawab" hey, gune otaklah" hahaha .serius die balik semula dekat rumah kami. mak die pulak comel, and sexy aw aw ! ramai kucing jantan tergoda, ade je kucing jantan datang berkunjung rumah kam. oh tolong lahh ! at the same time, masa anak2 comel takda, dia asyik nak merajuk dengan mak ara, mak ara bg makan, die taknak makan , kalau ayah masuk dapur, die pandang slack je. dia cakap"ha die nilah buang anak aku." hehe .mak suh die dok at keluar pun takdengar cakap dah. tengok anak die datang balik tu yang tak boleh blah !

lagi satu lawak ,time tu haus, ara masuk lah dapur, nak minum air, tbe2 tengok ade kucing 3ekor, disebalik meja makan, ara senyap2 jela jalan kan. nak taw dorang buat ape ??

diorang buat seks lah bhai -..- bile ara pandang die, selamber badak die cakap" woi ape tengok2, takpernah buat ke?" hahah macam apetah .diorang buat seks nak taw macam mana ?si gebu yang dah besar tu boleh lagi pergi hisap kopek mak die, pastu ramas2 kopek mak die bg keluar susu? aku tengok pun, dah meremang bulu roma aku. orang ke kucing die ni, gelojoh gile kan. haha

so setakat ni jelah cerite, so happy bile die ade dalam rumah ni, now die tak kawen lg, tp perot dah buncit. haha i loike it so muchh ! die lah adik kami <3 nak tgk die ?


nilah haa ! besar kan ? still hisap kopek -.-
shuhh shuhhh ! syik main ikan jea. tengkiu ! say goodbye lola :)