// Miss Mustache !

Bonjour!

Welcome to my blog, beautiful strangers. Drop nice words here. Follow me okeyh? :D. 
MYUNGSOO .. MYUNGSOO .. MYUNGSOO .. MYUNGSOO .. MYUNGSOO




Tagboard


Put your cbox or shoutmix code here

My Melody


Visit dem'




The Mastermind

Basecode: Lurve
Editor: Nana Euphemia
Other:

Teka Teki Ada Hadiahnya ✿
Assalamualaikum , malam sabtu niy korang mesti lepak dengan facebook , twitter , skype and lain-lain lagi. jom kite layan teka teki nak? tapi teka teki yang tak membosankan .okay, benda ni bukan jawab saja2 okay ? sapa dapat jawab dengan betul dan cepat , ara bg kredit 3ringgit ,oklah tukan ?
faham permainan nie ?

mari kita mulakan ...

A) Apa beza kacang panjang ngan seluar panjang ?

B)Banyak-banyak mi, mi ape yang takleh di makan???

C)Batang ape yang kalau org pegang-pegang nanti kena gatal gatal?

D)Bulan dan bintang......... mana anak? mana bapak???

E) Ada orang ni nak naik bas. Dia ada 50 sen jer.Tambang bas ke Tempat dia na pegi tu 60 sen.Camne dia nak pegi tempat tu?

F)Pak Ali ada sebuah ladang, tetapi die nak tanam 2 jenis pokok Iaitu getah dengan koko. Untuk memenuhi cita-citanya dia pun tanamlah pokok getah separuh dan pokok koko separuh, Soalannya pokok ape tumbuh dulu?

G) Burung ape yg boleh berdiri, boleh baring tetapi tak boleh duduk?

H)Banyak2 katak, katak ape yg bole bercakap?

I)Tempat apa ni......peserta dia pakai uniform, selalu bertambah & tak akan berkurangan?

J)Badannya hijau, matanya merah dan berjalan mengundur, taik warna kelabu taik anjing. apa dia...?

K) Emak Si Katun ada 5 anak. Tuah, Jebat, Lekir, Lekiu. Yang ke 5 siapa?

okay siapa cepat dia dapat, pemenang hanya akan dipilih seorang saja. jawab 5 dari soalan2 tersebut ✿ kalau menang bg numb tepon , sye bg kredit . deal ? maxis sahaja :) maaf .